Sundsvall! Här kommer vi...

Guud vad roligt snart åker vi upp!!! Onsdag drar det iväg först till näsåker och sedan då till Sundsvall. Mina vänner är så söta där uppe. De har ordnat med en lite grillning för att jag ska hinna träffa dem. Ni är bäst sötnosar.

Mina kusiner ställer upp med ännu en fest och boende. Min stora, tjocka kusin Jenny (gravid) har gått med på att ta emot oss i sitt hem i flera dagar, kan hända att hon ångrar sig sen ;)


Vi har änligen fått besked från varbergs sjukhus också att vi kommer att bli kallade i augusti!!! Häromkvällen kunde jag inte sova för jag kände mig bara lycklig. Äntligen ska det hända något.

Årets kräftskiva börjar närma sig också. Nån från Sundsvall som anmäler sig. 20 augusti händer det ;) Säg till om ni vill komma :) Ska bli jätte kul. Vi ska ha tält och hela kittet. Lekar så klart anpassade lite efter våra gravida tjejer. Blir nog en av de lugnaste kräftskivan någonsin.

Syrrans bröllop närmar sig med stormsteg. I morgon ska vi ut och kolla lite på hur borden ska se ut eftersom sista anmälningsdagen är på lördag.

Nej nu är det sova.

Natti natt

England och adoption.

Solen skiner och vi lyfter kl 22 för England men det känns inte som om vi ska åka någonstans eftersom man fortfarande sitter på jobbet. Jag packade igår och försov mig så grovt i morse så Carro (min kollega) ringde och undrade vart jag var. Jag som ställt kl jättetidigt så jag skulle hinna med något på morgonen. Men men så är det. Som tur är har ju Andreas semester så han kunde fixa det mest idag. Våra flygbiljetter kostar oss 1000 kr för båda tur och retur eftersom vi inte har något baggage. Det är inte dåligt. På flygplatsen hämtar mamma och pappa upp oss i en husbil som vi ska bo i och den 9:e ska vi ha minnesstund för farmor och strö ut hennes aska. Hon ska få komma hem.

Idag kom det in en kund på jobbet som jag har haft mycket med att göra. De kom in innan de skulle till Ryssalnd för att adoptera och kollade vagn och jag har följt dem sedan dess. Allt var klart för dem och de hade väntat i nästan 8 år på att få adoptera och nu ville inte Ryssland släppa ett barn till dem för att de ansågs för gamla. Båda är väl runt 40 kanske. Hur dumt är inte detta? Massa barn som behöver föräldrar, de har väntat i evigheter och så kan det falla på något så dumt. Men det lyckades och de har nu en otroligt söt liten pojke. Sånt gör mig glad och ger mig hopp om att det alltid finns lösningar.

Vi höres när vi kommer hem på måndag.

Kram på er


Hemma igen

Snacka om att veckorna gick fort! Nu har vi varit hemma i en vecka och det känns som om vi aldrig var där ens.
Vi hade det underbart iallfall. Maten var toppen, vi bodde lyxigt ibland och hum mindre lyxigt ibland. Allt är vackert som ett vykort och shopping nästan för billig. Jag kom hem med 8klänningar, jag som inte ens använder klänning så ofta. Köpte även hattar, skärp och plånböcker. Skor kunde man nästan glömma eftersom deras skor är super smala och man fick ta storlek 40 ( jag har 38). Thailändarna är super härliga och så trevliga.

Tillbaka på jobbet var man helförrvirrad men jag har saknat det också. Skönt med ett sånt jobb.

Fick brev från läkarna att vi står i kön nu. Lite jobbigt för jag trodde vi skulle ha en tid inbokad vi det här laget men så är det.

På onsdag sticker vi en kort sväng till England för att ha minnesstund för farmor på hennes födelsedag. Inte mycket hemma semester i år.

Snart hägrara Sundsvall och urkult!!!

RSS 2.0