En vecka kvar!!

OJ oj oj nu är det nära.
Problemen i bangkok har lagt sig och bahten är på väg upp igen ( eller ner vad som nu är bäst). Jag och Andreas hade tur och växlade innan kursen blev dålig men det andra paret hade inte lika tur så de växlade inte lika mycket.
 Vi kommer att skriva resedagbok i Thailand här är adressen om ni är intresserade. Ni kan även lägga till er på e-maillistan om ni vill bli påminda när vi skrivit igen. http://www.resdagboken.se/Web/Apps/User/Profile.aspx?id=147&epslanguage=sv&uid=220511 Om ni inte hittar det här går ni in på www.resedagboken.se och söker på Adezj.

Vi har även kommit på att vi har ca 50 min på oss att byta plan i Bangkok. Det blir nog omöjligt eftersom vi måste ta ut bagaget och stå i registeringskön :( Spännande. Som tur var inte biljetterna så dyra så vi har råd att köpa en ny omgång i värsta fall. Så den 3 juni landar vi i Phuket som är vår första anhalt. Sen blir det nog phi phi öarna och sedan who knows :)

Detta blir nog sista gången jag skriver innan vi åker. Jag hoppas alla får en underbar Juni och vi höres när jag kommer tillbaka.

Kram på er

Mindre än två veckor kvar!!!!

Tiden går helt sjukt fort nu men ändå inte:) Vi har börjat inhandla allting till resan och idag gick jag för första gången i mitt liv runt med en kundkorg inne på Apteket. Kände mig jättedum men fyllde upp den bra. Det var handsprit, våtservetter, slemlösande eftersom jag är förkyld, Resorb och åkesjuketabletter. Nu ska det bara inhandla en keps och böcker till mig själv sedan är jag klar här i sverige. Solglasögon ska inhandlas till både mig och Andreas i Thailand tänkte vi. Pengarna är växlade, biljetterna utskrivna och passen kollade. En speciell Thailands påse är iordningjord hemma med allt som ska med. Undra om vi kommer få plats med några kläder också?

För er som undrar så ska vi INTE till Bankok. Vi landar där men flyger direkt vidare till phuket.

THAILAND!

Vi var bortglömda!!!

Ibland blir man riktigt arg. Jag ringde till sjukhuset idag för att höra varför vi inte fått något besked om att vi stod i vårdkön och det visade sig att de missat oss. Sköterskan som jag pratade med lovade dyrt och heligt att hon skulle kolla upp detta personligen men att vi inte kunde räkna med att få komma innan Augusti. Men det hade vi inte räknat med heller så det var ju lugnt. Men att bli bortglömd är ju aldrig roligt.

Om helt andra saker då..

Pappa var inne på operation igår och tog bort flera jätte stora gallstenar. Han åkte in kl 7 på morgonen och fick komma hem i morse. Jobbig operation. Han gjorde en titthålsoperation. Eftersom jag själv gjorde en nyligen vet jag precis vad han går igenom och jag hoppas att han inte har så ont som jag hade den kommande veckan.

Själv har jag ont i munnen pga mina vidomständer som aldrig kommer upp men ändå plågar mig. Tack vare det så har jag även svinont i halsen och i huvudet. Ska strax gå hem tänkte jag och vila upp mig.

Jag har börjat träna. Två dagar i veckan dansar jag Zumba eller afrodans och övriga dagar gymmar jag. Vill gå ner några kilon innan Thailand och innan provrörsbefruktningen. Är nog bra för både mig och ingreppet. Man känner sig så mycket fräschare. Man kan äta med gott samvete och man känner sig lite snyggare när man klär av sig framför min underbara man ( som älskar mig även med mina extra kilon). detta till och med innan man gått ner för man vet att man gör något åt det.

Förrästen har jag berättat att kusin Jenny ska ha en liten till!!!! Yipee det är så roligt. Jag ska absolut åka upp precis när den lille är född den här gången. Missade ju första sex månaderna med Julia och Felicia var tre mån när jag såg henne.


Så sööt bild:) Vi har den på vår sida på jobbet för telefonkontakt:)

RSS 2.0