Tillbaka på fötter

Nu börjar livet gå som vanligt igen. Herregud vad tufft det var ett tag men även den svackan tog jag mig ju ur. Tog ett samtal med kuratorn på Varbergs sjukhus och det var jätteskönt. Speciellt att veta att man inte var ensam med sina tankar och skuldkänslor.

Tiden framöver blir otroligt hektisk och rolig, det är jättebra så man slipper tänka så mycket. Varje helg fram till nyår nu har vi bokat in något antingen fredag eller lördag . Det är 2 julbord, en show, 2 st 30 års kalas och besök från vänner vi inte hunnit umgås med så mycket. Uppi allt detta jobbar jag och vi har kundkväll och adventskalender på jobbet. Jag vet vad ni säger nu, tänk på att ta det lugnt också. Det gör jag på kvällarna och söndagarna :).

Måste även berätta att jag har fått gästjobba på mitt förra jobb Linneas coffee shop i några dagar och det har varit otroligt roligt.

I frågan om fortsatta IVF behandlingar så sätter vi igång igen när nästa blödning kommer. Det borde bli i mitten på December. Nästa Äggplock tar vi förhoppningsvis i mitten på Januari så det är ju skönt också. Sprayningen och sprutorna har jag inget emot. Funkar det inte denna gång gör de en utredning som ska visa om jag har problem att behålla ägget.


I någon gång nästa vecka ska vi betala in handpenningen på vårt nya hem också. Vi sitter just nu och kollar igenom kataloger och bestämmer vilken stil vi vill ha. Jätteroligt att få vara med och bestämma allt från  början. Känns konstigt däremot att det är 19 månader kvar tills vi flyttar in. Längtar mest efter vår 19 kvm balkong som ska inredas. Vi får nog leva på vatten och bröd fram tills dess men det är det värt!

Gjorde ju även ett besök på Ullared med en högravid Emma och en högravid Terese. Där mötte jag upp Petra, Cilla, Tessan och Monika från Sundsvall. Även om det blev snabba möten så var det skönt att se dem måste jag säga. Känns så bekant allting då. Ska försöka ta mig upp i Februari en sväng och hälsa på alla. Kanske kan jag få ut tjejerna en sväng på krogen?! Vill dansa! Nu har ju Kusin Jenny fått sin lilla flicka Linnea också så nu kan man ju dra ut henne och kusin Sara också :) Längtar...

Kram på er

Det gick inte...

Idag fick jag min blödning. Tyvärr.

Nu orkar jag inte vara stark längre heller. Jag orkar inte vara positiv. Jag gråter så jag skakar. Jag orkar inte göra allt igen. Men jag kommer att göra det.

Tusen tankar nu. Ska inte vi ha barn? Vad gjorde jag för fel nu? Kan jag inte behålla foster?

Jag kände mig så gravid med alla symptom man kan tänka sig. Allt var falskt. Eller så var det riktigt men inget embryo.

Tack för allt stöd jag fått. Just nu orkar jag bara inte.

RSS 2.0