Dag 6

I dag är det dag sex på sprayningen och hitills går allt bra. Jag har värme svallningar blandat med svallningar av frossa och idag mådde jag jätte illa efter spraykuren.  Jag måste ta den 4 ggr om dagen. kl 7, 12, 17 och 22. Självklart har jag fått sätta min mobil på upprepad rigning eftersom jag ju har minne som en gås.

På Onsdag ska vi ner till Varberg på sprutskola. Läskigt men spännande. Det är så häftigt allting.

Två av våra vänner har nu fått sina pojkar också. Jätteroligt!!! Emma blir bara större och större:)

Bröllopet är nu runt hörnet och jag fick min klänning häromdan. Den var HEMSK. Tyget och färgen var groteska. Den var felsydd och skärpet var fel färg. Så nu måste jag ordna det också. suck.

Andreas farmor gick bort igår. Det är jättetråkigt men hon mådde inte bra så nu har hon det nog mycket bättre.

Två julbord och en show inbokade november och december. Jätteroligt.

28 Okt går bilen mot ullared med Emma, Annelie och Terese. Där tänker också tjejerna från Sundsvall uppenbara sig :) Ska bli kul att se dem. Det är ju ungefär det man gör på Ullared, ser varandra :)

Vår lilla Maija har inte kommit hem och jag känner på mig att hon inte kommer att göra det heller. :(

Nej nu blir det Medium :)

Tävla på solresor, det gör jag.

Häftigt!! Tänk att få resa, blogga och vara reporter för en vecka. Vad roligt det hade varit.

För mig är varje resa en drömresa. Bara att få sätta sig på ett flygplan mot en ny destination är ju det bästa som finns. Men måste jag välja så är ju USA alltid lockande. Där finns ju allt och lite till.

Tävla här:
http://www.solresor.se/resa-till/

Nu händer det!!

Nu ska ni få höra...

Iadg åkte vi ner till Varberg för att få information. Oj vad mycket det blev på en gång men så här ser det ut:

Nästa onsdag börjar jag med sprayningen som ska ta bort alla hormoner i kroppen. Jag går då in i klimakteriet ungefär :) Detta ska fortgå i två veckor. Tre gånger per dag ska jag spraya i näsan. Efter det ska jag få en blödning som säger att kroppen är tom på hormoner. Den varar i några dagar.
Sedan börjar vi med hormonsprutor. Dessa ska tas i magen en gång per dag. Detta varar i en vecka. Sista sprutan jag tar får alla ägg att lossna på samma gång och då ska dessa plockas ut.
Äggen och Andreas små soldater ska sedan få leka i en skål i några dagar 2-5 dagar ungefär. Efter det är det insättning igen.
Så inom 6 veckor nu ska första omgången ägg in!!!!!!

Fattar ni? 6 veckor!!!

Tyvärr sker det mest runt Syrrans bröllop men det får jag ta :)

Tack för alla lyckönskningar och för att ni stöttat mig och visat att ni bryr er de senaste två åren. Jag älskar er för detta.

Det har varit en omtumlande dag och jag är jättetrött men lycklig!

Kram på er

I morgon är det dags!

I morgon börjar det. Processen med IVF (provrörsbefruktningen). Just nu
är jag inte nervös utan mest ser fram emot det och är nyfiken på vad som ska hända. Äntligen händer det något.









Nu är vi i Sollefteå!

Har ju inte kunnat berätta det innan men just nu befinner vi oss i Sollefteå. Anledningen till det är att vi har haft överraskningsfest för pappa igår som fyller 55. Han visste ju inte om det så jag kunde ju inte skriva något om att vi skulle upp.
Men i torsdags morse satte jag och syrran oss på flyget för en snabb visit i Norrland. Vi landade i Sundsvall vid åtta på morgonen och kl 9 hade jag bokat in en klipptid hos Petra på Attityd. Jag är nu kort hårig och mörk hårig med röda och oranga slingor. Häftigt! Ser heller inte så drastiskt ut som det låter utan är faktist ganska diskret och bra.

Vid lunch träffade vi kusin Jenny med stormagen, hennes sambo Donald och kusin Elin. Efter det blev det en snabb tur upp till moster Lena för att träffa småtjejerna som var där. Jennys flicka Julia dissade mig totalt och gav Camilla en kram men inte mig. JaJa.
Vid fyra skulle vi ta bussen upp till Sollefteå men någon buss dök aldrig upp, även om de påstod det på västtrafik. Vad trött vi blev. Istället fick vi åka till Camillas svärföräldrar som var söta och bjöd på vila och mat. Vi fick ta bussen upp kl 8 istället.  Natten tillbringade vi hos mammas vännina Elinor.

Fredagen smög vi oss till Amuletten för varsin privat seans med Jeff Jones. Det var spännande, men det kom ingen ny fakta för mig. Efter det blev det att åka till lokalen och fixa allt för kvällen. Det var nervöst eftersom pappa kunde ju åka förbi och se oss. Men vid halv sju började gästerna dyka upp och kl sju kom pappa. Då stod jag och Camilla bakom ett draperi medans de andra sjöng Happy Birthday. Sedan började mamma sjunga Still the one med Celine Dion. Mitt i sången började vi också sjunga och gick fram bakom draperiet. Han blev så överraskad att han började gråta :) Jätte mysigt. Tyvärr så är jag så trött vid det här laget så jag gick och lade mig tidigt. Men kvällen var lyckad.

Idag blev det lugnt och nu serveras det Indiskt;)

Kram på er!

Händer väl inte så mycket...

Ja inte händer det så mycket just nu.

För några veckor sedan fick vi ett besked som var lite jobbigt (inget med barn att göra) men något som rör framtiden. Mer om det kommer nog längre fram. Lite jobbigt bara att lägga till en till sak att oroa sig över på nätterna. Blir det som vi vill är det däremot toppen :)

IVF (läkarbesöket) närmar sig med rasande fart nu. Så spännande. Men så klart oroväckande. Tänk om det inte funkar. Men jag tar som vanligt ut allt i förskott. Att man inte kan sluta med det.

Emma går omkring med en redan stor mage och klagar på att hon är tjock:). Jag tycker hon är jättevacker och jag längtar jättemycket tills babyn kommer. Tänk att få nosa på den och gosa. Jag tror ju det blir en pojke. I Oktober får ju släkten tillökning också genom kusin Jenny så då får det bli en sväng upp så klart!! Måste ju se den lilla.

En tråkig nyhet är att vår katta Maija har varit försvunnen i 1 ½ vecka:( Vart är hon? Anmälde det hos polisen idag men jag känner på mig att min baby inte kommer hem igen. Har en känsla av att hon är i katthimlen. Vet inte varför. Kanske hon tyckte att det räckte med två katter hemma och hittade ett annat hem som var mer kattfritt? Jag vaknar nu varje gång kattluckan rör sig för att se om det är hon. Lilla missan kom hem!

Syrrans bröllop är nu runt hörnet och jag har beställt min klänning. Tårtan är under uppbyggnad och Anders och syrrans kläder är klara. Nu väntar vi på menyn. Smådetaljer börjar ordna sig och till och med dekorationerna är nu beställda. Tur att vi började med allt så tidigt.

Annars är livet väl bra antar jag. Man ska ju inte klaga. Vi har ett tak över huvudet och mat på bordet m.m
Tack alla goa vänner för att ni finns här och lyssnar på mina klagomål. Nu för tiden känns dte som om jag går omkring med gråten i halsen för det mesta och har väldigt kort stubin. Hoppas bara Andreas står ut med mig tills det här går över. Det är egentligen bara på jobbet jag inte hinner tänka så mycket. Det är skönt att ha ett jobb man trivs så bra med.

Over an dout

RSS 2.0