Många flyttningar

Kan man säga:) Denna vecka har det varit dagar med att vara flytthjälp för några vänner. I morgon för några andra vänner och mitt i detta ska vi själva flytta :) Men vi har ingen speciell tidspress på oss utan kan vara ute och färdigstädade innan söndag. Allt samma vecka.

2 resor till Norrland bokade, Julresa till Sollefteå och Sundsvalls resa i mitten på Januari. Tajmar resan i januari med två roliga saker, min kusin Jennys 30 års dag och min vän Petras nyfödd baby! Första babyn i Sundsvall jag får se som liten liten. Spännande.

Med våra utredningar går det väl sådär. Har lagt det lite på is just nu. Ganska skönt faktist men i början på dec ska jag kontakta sjukhuset för vidare program. Utöver det så funderar vi nu på att ställa oss i adoptionskö i januari. Den är ju ändå ganska lång.

Nyår firar jag och Andreas för första gången själva i år. Vi firar ju ändå bröllopsdag då också. Efter detta otroligt jobbiga år vill vi njuta av årets sista dag tillsammans och blicka framåt. Mot att äga vår första bostad, förhoppningsvis komma någonstans i våra utredningar och kanske, kanske det dyker upp en liten vovve mot sommaren.

På jobbet är det toppen iallfall fortfarande. Min kollega Carro är utomlands och har lämnat över facebook m.m till mig och till min stora glädje fick min första egenkomponerade text väldigt bra respons. Jag kanske var bättre på det här än jag trodde. Gå in och kolla vettja på www.facebook.se/babyproffsen och rubriken Ammande mammor se hit. Risken är att hon inte får tillbaka kontrollen sen ;)

Vidare uppdateringar kommer nu att börja ramla in igen.

Kram på er

RSS 2.0