Sundsvall

I går kom jag hem från Sundsvall efter mycket om och men. Först kunde inte flyget landa i Sundsvall pga av halka så de fick vända och hämta ett större plan så flyget blev 3 tim försenat vilket innebar att jag missade sista flyget till Göteborg. Därför skeppades vi till hotell där det blev 4-5 tim sömn innan man skulle vara tillbaka på flygplatsen. Så en dag senare än beräknat och väldigt trött fick jag äntligen komma hem till min älskling. Iväg och jobba efter en behövlig vila och sedan homepartyjobb på kvällen. Jag var helt slut. Men när jag kom hem från partyt var det tända ljus överallt och en irish coffee stod på bordet :)


Iallfall i Sundsvall firades kusin Jennys stora 30års dag med krogen, kinect och massa trevligt folk. Efter det blev det en middag med goa Anna för att uppdatera oss om livet och sedan blev det en spontan resa till Mor & Far i Sollefteå. Mamma visste inte att jag skulle komma så när jag knackade på dörren öppnade hon och titta på mig och sa Hej. Hej svarade jag. Hej sa hon igen. Tystnad. Ja kom in då sa mamma. Jag gick in och började ta av mig ytterkläderna. Så hör jag från hallen: Mehe. Haha det tog ett tag att inse vem jag var.
Efter resan tillbaka till Sundsvall intogs en fika stund med goa tjejerna Petra, Tessan och Anna. Petra hade med sig det nyaste tillskottet Nemie (stavas det så?) Så liten och luktade baby :) Tiden gick jättefort och helt plötsligt insåg vi att vi fikat i 4 timmar. Helt underbart. Mysig resa helt allmänt.

Nu då lite mer uppdatering i barnfrågan. I Februari nu då så börjar vi vår stimulans. Vilket då innebär att vi själva får sköta allt med hjälp av tabletter som framkallar flera ägg. Är det mer än två avbryts behandlingen annars är det bara hem och "köra" ;) Så detta ska bli spännande att pröva nått nytt.


Kram på er!!!

RSS 2.0