Tiden går ju tokfort!

Så mycket att göra, så lite tid.... Hur kul som helst!

För er som bryr er...

Jag har nu varit på utredning för min uppblåsta mage och resultatet verkar bli att jag har sjukdom som heter IBS. En tarmsjukdom helt enkelt. Denna sjukdom är INTE smittsam men har heller inget botmedel. Det som händer är att tarmarna jobbar i otakt. Detta kan resultera i så många olika saker som är olika för alla. Exempel är: Uppblåst mage, sömnproblem, diarre eller hård mage, ledvärk och ryggont m.m. Det kan se olika ut för alla. Man blir även känslig mot viss mat.  För vissa blir det så illa att de inte kan lämna hemmet, men det ska INTE hända mig. Jag tänker leva som vanligt så gott jag kan och förklara för min omgivning varför jag kanske måste vila lite extra eller gå på toaletten akut.  Man får svårt att gå ner i vikt men det ska jag klara också. Finns däremot ingen koppling till barnlösheten. Stress är det värsta för den här sjukdomen och det passar ju mig JÄTTEBRA!!! Jag som aldrig är stressad :)

Mitt mål med att gå ner 10 kg tills min födelsdag har nu ändrats till att kunna gå ner 10 kg överhuvudtaget. Jag SKA ner om det så ska ta mig flera år. Jag är ute och går varje morgon och äter GI. Ibland en promenad även på eftermiddagen.

Världen går vidare och jag tänker följa med. Jag klarade av utrdeningen och 3 misslyckade försök med huvudet högt och ska även klara detta!


RSS 2.0