En tanke i Juletider

På jobbet har vi börjat samla in leksaker och pengar till barnen i Tanzania. Vilket får en såklart att fundera på vad man själv slänger bort pengarna på. Jag tänker ofta på att jag vill hjälpa till på något sätt men sedan har jag inte "tid" att ta tag i det. Nu har jag lagt pengar i bössan för detta i allfall. Alla mynt jag hade i plånboken och tänker fortsätta att lägga alla mynt jag har fram tills bössan töms. Sedlarna får jag nog hålla hårt i ett tag till men desto närmare vi kommer desto mer kommer jag lägga i. DET borde jag väl ha tid till? Jag önskar att jag var en ängel som hade ett rent och gott hjärta och inte var egoistisk, som man känner att man är ibland. Jag önskar att jag gav mycket mer än ingenting, låter konstigt men vet inte hur jag ska uttrycka mig riktigt där.
På nått sätt så försöker jag hitta något som är helt rätt för mig. Djur och barn ligger mig nära om hjärtat och det är väl ditåt jag ska titta. Det finns en så hemsk reklam film på en kanal jag tittar mycket på, en reklam med djur som far illa och det värker så hemskt i bröstet på mig. kan jag så spolar jag alltid förbi den. Jag är alltid så skeptisk också, vill att pengarna verkligen ska gå till rätt sak så de inte hamnar i fickan på någon sniken djävel.

Denna insamling till Tanzania vet jag att den hamnar rätt för det är en vän till mig som personligen ska ta med sakerna ner dit till ett sjukhus hon ska praktisera på. Vill ni donera pengar kan ni komma till mig på jobbet eller gå in på http://www.facebook.com/events/148444698595607/


Kram på er

Jingel bells jingle bells...

Inte så att jag är i julstämning men julmusiken spelas för fullt på jobbet och låtar fastnar för jämnan
I vår lilla hobbit håla dit vi flyttat tillfälligt finns det knappt plats för en adventsstake.
Men mysigt är det.

Alla julklappar är klara men inte inslagna. Lite trött på att slå in paket på jobbet just nu.
Har även hittat två grymma presenter till Andreas :)

Nedräkning tills vi åker upp till mamma och pappa i Sollefteå. Hoppas bara de fått snö då
så vi får en vit jul.

Julborden avlöser varandra denna vecka och jag har fått tillbaka mitt illamående :(
Dålig tajming tyvärr. Trött man blir.

Nåja life goes on

Kram på er!

RSS 2.0