God Jul på er älskade vänner

Julen närmar sig med stormsteg och på lördag börjar jag min kur igen. Jag är klar med alla klappar. Kalkonen är beställd för juldagen och julborden är nu avklarade. Julshoppingen har kommit igång på jobbet och jag vill nog inte se åt ett paket som ska slås in igen efter det här. Försök ni slå in en ihopmonterad gunghäst :)
Fördelen är att alla är på bra humör även om tålamodet kanske inte är på topp.
Skickade sista klapparna till Norrland idag till barnen och familjen. Fredag blir det in och handla Plumpudding i English shop i Göteborg. Schemat för nästa vecka är i handen på Andreas eftersom jag jobbar till 7 varje kväll :)
Kontrollfreak som jag är måste ju listan skrivas. :)

Planerad hemresa någon gång i första kvartalet beroende på framtida dop och även om denna behandling misslyckas. Då vill jag nog bort en sväng tror jag. Så vänner och kusiner håll i era barn för då kommer jag. Kan hända att de alla får följa med mig hem också ;)

Jag kommer inte att skriva något mer innan jul nu så jag avslutar med att säga:

GOD JUL PÅ ER
Tack för att ni finns!

Klimakteriet igen...

Så kom mensen och nu är det dags igen. Nästa vecka börjar vi om. KLimakteriet först, hormon bomb sen. Jag har inte hunnit tänka på det så mycket så jag känner mig nästan oförberedd. Julen kan nog bli spännande i år om jag är lika känslig som förra året. Kanke ska stänga in mig i ett litet mörkt rum så jag inte skadar nån annan.

Idag är det första december och det är ju knäppt. Snart jul och fullt upp. Andreas har helt plötsligt blivit väldigt engagerad i julpyntande och har tilloch med köpt min juklapp vilket är väldigt ovanligt. Han brukar springa ut dagen innan. Intressant tycker jag detta plötsliga intresse.

I morgon blir det iallfall IKEA och köpa juleljus så man klarar julen.

Kram på er

RSS 2.0