Vet ingen rubrik idag

Just nu sitter jag på jobbet och det är lugnt som bara den. Det regnar ute och det enda vi sålt är några regnskydd.
Mamma och pappa är här nere nu och ska fira påsk med oss och i morgon drar vi till Ullared för att kolla lite saker till bröllopet. Syrrans klänning kom idag också. Hon verkar nöjd med den.

Thailand är nu bokad och klar. Fick veta att jag fick 24000 tillbaka på skatten så fickpengarna är också klara :) Vilket flyt liksom. Plötsligt känns ju livet lite lättare.

Har lite längtan till Sundsvall just nu. Vill träffa kusiner och kompisar och alla barn. Får sånna ryck ibland.

Idag har jag tillåtit mig att drömma mig bort lite och tänka på hur det kan vara att ha barn och vad för saker jag vill ha:) Man får det ibland. Andreas får nog inte mycket att säga til om vid val av vagn och sånt tyvärr. Jag är för arbetsskadad för det.

En timme kvar på jobbet sedan hem till Syrran och mor och far

Kram till alla

Uppdatering

Idag har jag pratat med läkaren. Remiss till sjukhuset skickades idag och förhoppningsvis sker provrörsbefruktningen inom tre mån. TRE MÅNADER! Detta slog mig kl 19 idag efter att fått besked kl 10 i morse. På väg upp i hissen till Rebecca. Kliver innanför dörren. Tittar på henne och säger jag kan vara gravid inom 4 mån och börjar gråta. Det är en senarelagd reaktion.

Mer roliga nyheter... Imorgon bokar vi resan till Thailand!!!!!!!!!!! 2 juni bär det av. 24 juni kommer vi hem. Yippee!!!!!

Det var faktist allt för idag. Men det har varit tillräckligt för mig:) Nu sitter vi och firar med ett glas vin och mys eftersom Andreas överger mig i morgon:(

God natt alla och håll alla tummar ni har för oss.

Senaste...

Jaha senaste uppdatering är nu då att läkaren ska ring mig i morgon. Då sak jag få svar på lite frågor och en remiss till Varbergs sjukhus för besök angående provrörsbefruktning.
Hit trodde jag aldrig jag skulle komma. Jag har alltid tagit för givet att jag skulle få barn snabbt och enkelt. Provrörsbefruktning var något man läste om och tyckte synd om dem som fick göra det samtidigt som man tänkte skönt att jag slipper sånt. haha där fick jag. Snacka om karma.
Känslorna är ju lite blandade nu. Glädje för att vi ska få hjälp, rädsla för att det inte ska fungera. Det som är värst tror jag är nog att det är väldigt lång väntetid. Kan vara upp till ett år:(

Jag är där igen också. Varför inte jag? Konstigt nog tänker jag inte Varför inte vi? Andreas är ju också med på det här. Fast han är ju mer det löser sig kille:) Min älskling.

På andra fronter då så stickar Andreas och ett gäng killer iväg över helgen och vi tjejer lämnas kvar, men inga sura miner för det. Vi har samlat ihop oss och på lördagen gör vi stan osäker:) Ska bli jätteroligt. Det blir middag och bio. En riktig dejt. Fredag spenderas hos vän Rebecca och kanske man kan få en liten klippning där också. Jag hatar att sova hemma själv. Katterna tittar så konstigt mot sovrumsdörren hela tiden. Vet inte vad de ser som inte jag ser. läskigt. Enda sättet man kan sova på är om man super sig full. Det har jag ingen vidare lust med, ska ju jobba på söndag. Kanske märker de av att husse inte är hemma och beskyddar oss så de vaktar istället.

Syrrans bröllop rullar på. De har beställt vigselförrättare och klänning till brud och tärna. Lokalen är bokad och syrran är lugn som en filbunke. Storasyster Annelie är lite mer stressad som vanligt. Vill ha allt klart så fort som möjligt så man kan finslipa på slutet. Inbjudningarna ska ut innan Juni är det tänkt. Borde inte de vara klara för finslipning nu tycker man. Jo i min värld så men inte i lillasysters lugna värld. Om jag hade varit mer lik henne kanske man inte hade haft magkatarr:)

Kram på er få stackare som läser detta

Ni behöver inte vara rädda

Idag fick jag väldigt roliga besked. En vän till mig ska ha barn. Det som gör mig ledsen är att folk är lite oroliga att berätta sånt för mig. Jag kan säga så här: Det svider varje gång jag får höra något sådant men den känslan går över på sekunden och glädjen för de kommande föräldrarna tar över. Jag tycker det är tråkigt att föräldrarna ska känna en ångest för att berätta sådant för mig när det är en glädje nyhet. Men tyvärr leveras den till mig med försiktighet och orolighet i stället. Jag älskar er för att ni är oroliga för mig. Men jag klarar mig. Sådana här besked får jag ofta just nu eftersom det verkar vara en babyboom de senaste 2 åren.
Dessa 2 åren har varit långa och jobbiga men mina ljusglimtar har varit när jag får tillbringa tiden med era barn. Snusa på dem och hålla i dem. De fyller ett tomrum i mig som hade varit gigantiskt om det inte vore för era små. Jag är tacksam så länge jag får låna dem och skulle gärna haft dom jämt;) Att skämma bort de små är det roligaste jag vet.

Till något annat då. Den här helgen är den första lediga helgen på länge. Jag är jätte trött och det ska bli skönt att få ta det lungt. Fredag blir det tacomys med syster och hennes fästman i deras nya lägenhet och lördag blir det go mat med Rebecca och Markus i deras nya lägenhet. Andledningen till att jag inte varit ledig så mycket innan är ju för att jag tar alla pass jag kan få för att få ihop pengarna till Thailand. Jag vill åka även om det inte ser ljust ut kanske ekonomiskt. Men jag kämpar på.

Natti natt

RSS 2.0