Som vanligt besviken.

Dagen började illa. Trött i hela kroppen och pga av extra jobb denna helg blev det förskjutet med med träningar så jag har inte fått någon riktig vilodag därför var varken jag eller kroppen på humör för joggingrundan. Tungt gick det men ändå lättare än första dagen.
 
Mätnngen var en bevikelse i mina ögon och jag fattar inte att det inte går fortare. Här kommer resultaten:

Kommentarer
Postat av: Camilla J

Plötsligt kommer det börja lossna rejält, men gläd dig åt att du är på rätt väg till ett hälsosammare liv. Inrikta dig på att känna hur mycket mer du orkar göra - bara hur du snabbt blev bättre på hopprep och därpå joggningen :)

2012-09-03 @ 05:52:23
URL: http://www.reloo.com
Postat av: Emma

Annelie du är jätte duktig. Det behöver inte gå snabbare än va det gör nu. Du kommer att komma till ditt mål =). Tänk när vi ska till Stockholm så kommer du att vara så snygg =.Kram

2012-09-03 @ 07:00:58
Postat av: Du + jag och framtiden

Ta det lugnt, det kommer! Viktraset alltså! Det kan stå "still" från början för att sedan gå i rasande fart. Kroppen kan bli chockad från början men sen när den vant sig med all fysisk aktivitet och bra kost då händer det saker med vikt och mått!

Btw, du har inspirerat mig så idag börjar jag också med att bli av med överflödiga kilon. Jag har inte samma möjlighet att vara lika hurtig som du, men jag ska göra det jag kan!!

Och du, du har ju rasat flera kilon redan, det är ju jättebra!!

Svar: Du har alltid varit en inspiration för mig. Du håller mitt hopp vid liv!!! Lycka till med träningen :)
None None

2012-09-03 @ 17:32:55
URL: http://dujagochframtiden.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0