Nu börjar det närma sig...

Igår var det exakt en månad kvar tills vi får nycklarna!!! Wiiiieeeee
Tänk vad tiden går fort nu. Låg vaken länge länge igår och tänkte på alla papper jag måste ha i ordning och få fram innan mötet med banken och inför köpet. 
Sedan låg jag och tänkte på vilka underbara jobb jag har och hur lycklig jag är som har två jobb jag verkligen stormtrivs med. Jag har ju även börjat jobba som servitris vissa kvällar i veckan. Nu längtar jag bara tills vi flyttar så jag kan inreda mitt kontor och få ordning på homepartyn med mammas Amuletten butik också.

Utemöbler är nu hittade men inte inhandlande även om de står högt på vår prioriteringslista. Vi flyttar ju ändå in i Maj.

Andreas 30 års dag närmare sig också så den håller också på att planeras för fullt. Han har iallfall äntligen kläckt ur sig att han vill ha det på landet. Skönt.

Resa ska också bokas annars får jag abstinens snart. Kryssning hong kong till singapor blir det nog i oktober nån gång. Förhoppningsvis får vi med oss goingarna Max och Annelie också.

För att svara på en kommentar från förra inlägget:
Matte: Bordet heter Aspen och stolarna Peak och de är köpta i en butik som heter Blooms i Kållered utanför gbg. Finns även på nätet.


Kram på er alla goingar.


RSS 2.0