Sov Gott Lisa



22 år gammal har nu Lisa fått somna. Hon kommer att vara så otroligt saknad och det blir tomt här hemma.
Sov gott lisa och njut nu av din frihet ordentligt.

lite mer beskrivande då...

Jag har som sagt varit lite disträ senaste tiden men nu kommer lite mer information för er som har frågat allt mellan himmel och jord.

Onsdagen bestod av evig väntan på att få samtalet om att allt gått som det ska, det samtalet kom aldrig.

Torsdag bestod av följande:
9.45  Hämta syrran för upplock av mamma och pappa på flygplatsen
10.00 Nästan springa ut ur flygplatsen eftersom jag var orolig att vi skulle möta Petra (Camillas kompis) som landande ungefär samtidigt och skulle användas som överraskning på möhippan.
10.30 Hemma med föräldrar och fösöka göra mig iordning liteinför dagen.
10.45 Drog med mig Camilla ner på stan. Hon fick börja med att scrapbooka ett bröllopsalbum som skulle användas under dagen. Hon fick en timme på sig. Under tiden springer jag omkring och samlar ihop sakerna jag ska lämna på Facklan (hennes jobb) som är en senare anhalt.
11.45 Drar vi oss runt på stan där hon får i uppdrag att knäppa lite kort och samla äktenskapliga råd samtidigt som hon samlar ihop de andra i möhippe gänget med hjälp av ledtrådar.
12.30 Lämnar jag gänget för att åka in till Sjukhuset. Där visar det sig att de inte alls skulle ringa oss och att det blivit ett missförstånd där. :( Men men en kvart senare stiger vi utanför dörrarna igen med ett litet ägg i magen (iallfall jag)
14.00 Ansluter jag mig till möhippegänget igen. Då har de ätit lunch på facklan och Petra har anslutit sig till gänget :) Alla är då på väg till Kungsmässan för lite uppdrag. Syrran är vacker i knallrosa och krona. Resten av tjejerna har vitt på sig ( Inte jag då) och tiaror.
På kungsmässa fick hon lite olika uppdrag som ni kan se på Facebook.
16.00 Iväg på ridning, som jag inte fick göra då.
Sedan avslutades kvällen med middag på ett underbart Tapas ställe i GBG.

Ska även tilläggas att det var full storm ute på kvällen men strålande väder hela resten av dagen.

Så såg min torsdag ut :)

Fredag:
Allt som inte hanns med under veckan: Dekorera m.m

Lördag:
Underbart fantastiskt bröllop som jag fick äran att vara värdinna för. Vädret var inte på vår sida men underbart ändå. Bilder på facebook.

Söndag: Samla ihop allt och sortera lite
Sova lite siesta
Andreas var gullig nog att hämta brudparet i gbg där de tillbringat natten.
Jag var dödstrött


Ikväll blir det Annelie tid. Duscha, ansiktsmask och allmän avslappning minus vinet.
Tyvärr har jag konstant mensvärk så jag tror inte ägget har fastnat där inne men vi får se.


Kram på er

Nu blickar vi framåt

Igår var bröllopet och allt gick som det skulle. Såå mysigt, så underbart fina. Bilder kommer på facebook allt eftersom.

Fjärde dagen nu i väntan på graviditetstestet. Känns ok men konstigt. Det var häftigt att vi fick se ägget innan det sattes in. Mer info kommer senare.

Utplock av ägg

Igår var vi och plockade ut mina ägg. Fy f-n vad ont det gjorde. Skrek högt och mycket. Fick underbara droger däremot :)
Slut summan blev 8 fina ägg som ska få mogna och insimneras (eller hur det nu stavas) till på Torsdag. Då ska förhoppningsvis ett tillbaka in igen. Allt hänger på om det är något som vill bli befruktat. Väntar nu otåligt på samtalet från sjukhuset där vi ska få veta om det funkade eller inte. Nu är jag nervös.

Allt är klart nu för bröllopet iallfall. Nu är det bara dekorationerna kvar att göra. Festprogrammen också kanske.

Kram på er

Beräkning klar

Idag var vi i Varberg och hade slutkollen inför utplock. Allt ser bra ut jag har sammanlagt 13 äg som ligger och mognar. Så två dagar till med sprutor och spray. Söndag blir det ägglossningsspruta och spray och måndag ingenting. Tisdag morgon kl 10 ska vi vara på callanderska i Göteborg för utplock!!!!

Nu sker allt snart, så snart!!!

Själv har jag lite ont och har humörsvägningar men det får man stå ut med.

I morgon ska jag jobba på mitt andra jobb för lite extra pengar. alltid bra att ha. Då blir det ett gäng killar för första gången. För er som nte vet vad jag jobbar med så är det homeparty med sexleksaker. Komiskt va jag som inte ens verkar veta hur man har sex ;)

Kram på er


Andra dagen

Idag gick det lättare. Men jag känner att mitt humör är verkligen inte på topp. Hela magen rumlar runt och lever sitt eget liv. Jag känner mig redan uppsvälld och ful. Trött är jag också och lite gnällig. Jobbet får ursäkta för där var jag nog extra gnällig idag.
Men jag fick roligt besök av Blogg Camilla som var snäll nog att berätta lite skräck historier från sin förlossning :) Inte ens det är avskräckande.

Nedräkning nu till Syrrans bröllop. Äntligen är min klänning klar.
Idag var vi på inredningsmöte på nya lgh. Jätte kul och det blir nog väldigt bra också.

kram på er

Första dagen

I dag tog jag första sprutan. Den som sa att det inte gör ont ljuger rejält kan jag säga. H-vete vad ont det gjorde. Inte mysigt att veta om att man måste göra om det i morgon. Nu känns det som hela buken håller på att möblera om sig, Ska det kännas så? Svårt att veta ju. Ska dt bli värre eller inbillar jag mig bara? Tungt men som sagt värt det om detta funkar.

I morgon är det begravning och på kvällen INREDNINGSMÖTE!!!!!! Längtar.

Nu ska ni få höra!!!

Idag fick jag klartecken för att börja med sprutorna på Onsdag!!! Nu halveras även spayningen på onsdag till en istället för två per gång. På måndag ska jag in och ta blodprov och på fredagen därefter blir det undersökning för att se att allt är ok. Om det är ok plockas nog de första äggen ut på måndag den 18:e med insättning igen allt från 2-5 dagar. Det ni!!! Ni skulle ha hört sköterskan, hon var till och med mer entusiastisk än jag var och hon sa till och med att hon hade en bra känsla om det här :) Helt underbar. Nu hoppas jag bara att jag inte får massa läskiga symptom. Men just nu kan jag ta allt. Tur att alla i min omgivning vet vad som händer ifall det skulle brista för mig.

Nu är det spännande

Dag 9

Allt går som det ska. Fick min blödning igår precis som jag skulle och på onsdag börjar med sprutorna förhoppningsvis. Vi var ju ner på sprutskola i onsdags och jag fick pröva att ta en spruta på mig själv. Det var lite läskigt men nålen är så liten så det känns knappt. Det värsta var att se nålen gå in i magen. Andreas öste beröm över mig. Han är så otroligt go och stödjande just nu. Det är helt underbart måste jag säga.

Massor att se fram emot nu ju.

Två julbord och en show, syrrans bröllop, mamma, pappa, kusin sara, hennes fästman Nicklas och kusin Elin kommer. Och det som kommer näsrmast just nu som kanske inte alla vet om: Inredningsmöte för vår nya lägenhet.
Japp så är det. I mars 2012 flyttar jag och Andreas in i vår nya lägenhet här i Kungsbacka. Den är underbar. 97 kvm med 17 kvm balkong. Två klädkammare, tre sovrum och två badrum. Stora fina fönster och öppen planlösning Andledningen till att vi inte flyttar förrän då är att det inte ens har byggts än. En bostadasrätt. Vårt första alldeles egna ställe!!!!

Jag måste också passa på att skriva lite om en helt underbar bloggerska som jag fått kontakt med genom jobbet. Hon heter Camilla och är världens goaste tjej. Hon är en tvåbarns mor som började blogga och är nu en av de största bloggerskorna i Sverige ;) Iallfall utöver att hon hjälpt mig med hemsida och allt annt jag ringt henne om angående nätet kom hon även häromdagen med en "mamma" tröja åt mig. Det var underbart snällt och jag blev så glad även om jag inte vågar hoppas att jag får använda den. Hon här otroligt generös överhuvudtaget. Jag skulle aldrig ha råd med sakerna jag fått från henne. Ni måste läsa hennes blogg hon har underbara kläder också som hon visar upp. Önskar jag hade hennes känsla för stil. Hennes blogg adress är http://emring.blogspot.com/. Kram till henne för hennes otroligt glada och goa humör som alltid lyser upp stället när hon kommer. Tyvärr är hennes dotter Linnea snart för gammal för vår butik men jag hoppas hon fortsätter hälsa på oss.

På tal om blogg så ha vi på jobbet både fått en facebooksida  babyproffsen kungsbacka  och en blogg  babyproffs.blogg.se. Carro är jätteduktig och uppdaterar bloggen hela tiden. Man måste ju hänga med.

Nej nu ska jag nanna

kram på er

RSS 2.0