Baby & Barn mässan

Nu börjar det dra ihop sig. Mässan är nu till helgen och förberedelserna är i full gång. Vi ska ha en monter med Barnvagnen Joolz som kommer att demas av Hanna Graaf och hennes man Peter. Burt bees som är en underbar serie med naturliga produkter, jag använder deras schampo, balsam, ansiktsrengöring och kroppspeeling. Helt underbara produkter. Andy som ska stå med oss verkar vara en störtskön kille :)  Sedan har vi även med Dreamy Dot bärsele som är en smart kombination av bärsele och bärsjal.  Ska verkligen bli super kul.

På lördagen blir det en liten efterfest med utgång. Inte för sent bara eftersom jag är gammal och inte klarar av att festa och sedan kliva upp kl 9 och jobba :)

För tt gå vidare med barnlösheten då: I måndags var vi inne på undersökning och allt såg väldigt bra ut förutom att min äggstockar verkar vara i ofas med varandra. Ena såg ut som om den var på väg att bilda ägg medans den andra såg ut som om den skulle "ha" mens snart. Annorlunda problem? Mensen kom samma dag och på fredag tar vi nästa vända men med halva dosen. Lika spännande varje gång.

Puss på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0